Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Procesor nie obsługuje zestawu instrukcji SSE Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 17:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy jest jakiś sposób by uruchomić mimo tego TF2??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 17:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Proponuje najpierw podać model procesora.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 18:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Amd duron 798 MHz :/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 18:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po taktowaniu wiadomo że nie odpali.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 20:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakby odpalił, to i tak nie było by dużo z niego pożytku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Bezimienny
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Sty 2008
Skąd: ŁDZ, roox

Steam ID: JachiMeK{PL}

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 21:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja kiedys grałem w BF1942 (wymagania 256 Ram, 550Mhz) na kompie 450 Mhz, 256Ram przeżycia niepowtażalne (miałem duzo czasu żeby podziwiać textury Bardzo szczęśliwy) alei tak sie dobrze bawilem.. Bardzo szczęśliwy

_________________
The cake is a lie...
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 21:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cóż.. w końcu ktoś musiał wymyślić sado-maso Język

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bezimienny
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Sty 2008
Skąd: ŁDZ, roox

Steam ID: JachiMeK{PL}

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 21:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jak fajnie sie samolotem latało, o mamusiu... przed kazdym lotem ostatnie co pamietam to płyta lotniska Uśmiechnięty póżniej nawet kokpit mi się ciął Bardzo szczęśliwyBardzo szczęśliwy

_________________
The cake is a lie...
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 20:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bezimienny dzięki, że się podzieliłeś wrażeniami, to raz.
Dobra komp wrócił z naprawy Ale (znowu musi być ale ;/)spaliła mi się karta graficzna i dostałem GeForce 4 (Arghhh..) Gdy próbuje odpalić TF2 wyskakuje error, że gra wymaga Dx level 8 moge jakoś na 7 odpalić?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Monny
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Gru 2007
Skąd: prawdopodobnie Kraków



PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 21:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale po co uruchamiac jak bedzie z 2fps ?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 22:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

hym jak by to powiedział Companion Cube "Own...! bitc***" w sumie masz racje po co się łudzić ;/ musze kupić jakąś karte najlepiej podobną do Geforce 6, chodz pewnie się nie opłaci...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)