Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem "obciążenia serwerów" Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
fistan
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2010
Skąd: Kaskada Rezonansowa



PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 23:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam.
Mam problem związany z błędem
"Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawa. Spróbuj ponownie za kilka minut."
Otóż mam taki problem z grą Portal 2 po tym jak dodali DLC, przedtem gra działała bez przeszkód. Podczas aktualizacji w 33% wywala mi błąd. Męczę się z tym już z miesiąc.
Kolejną grą jest Limbo które kupiłem, chcąc je zainstalować pokazuje mi się ten sam błąd.
Znacie jakieś sposoby na to oprócz usunięcia 2 plików (Client register i tego drugiego). Sprawdzanie spójności również nie pomaga.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 23:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń katalog z portalem/z czym tam chcesz. I pobierz od nowa. A jak ci się nudzi, to reinstaluj steama.

Nic mi nie przychodzi do głowy oprócz jakiegoś błędu dysku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
fistan
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2010
Skąd: Kaskada Rezonansowa



PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 23:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A nie mogę usunąć plików ze Steam'a?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
fistan
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2010
Skąd: Kaskada Rezonansowa



PostWysłany: Pon Sty 02, 2012 17:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dopiero teraz zabrałem się za odinstalowanie, ale ku mojemu zdziwieniu znowu pojawia się błąd o zbyt zajętych serwerach. Usunąłem pliki ze Steam'a, z folderu ze Steam'em również. Nic nie pomaga. Inne gry działają.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
LeD
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 27 Lis 2010


Steam ID: SSPH

PostWysłany: Pon Sty 02, 2012 18:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zmien serwer. Masz to w ustawieinach. Dziala przy pobieraniu. Czy przy graniu to nie mam pojecia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
fistan
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2010
Skąd: Kaskada Rezonansowa



PostWysłany: Pon Sty 02, 2012 21:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gdy zaczynam pobierać zaczyna mi weryfikować pliki (?) i wyskakuje ten sam błąd, nawet nie zaczyna instalować gry tylko ciągle pisze "Rozpoczęcie pobierania...". Za każdym razem ten sam błąd. Zmieniłem serwer pobierania ale dalej nic.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sty 03, 2012 17:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spróbuj zmieniać serwery aż trafisz. Jak nie to nie wiem wywal wszystko z folderu steam'a i zostaw tylko Steam.exe i folder steamapps. Ja właśnie teraz pobieram Sniper: Ghost Warrior (ze steam'a) i mam ustawiony serwer "Poland", i mi wszystko ładnie śmiga.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
fistan
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2010
Skąd: Kaskada Rezonansowa



PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 20:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po krótkiej przerwie nadal nic nie pomaga. Będzie trzeba przeinstalować Steam'a chyba. No cóż, dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)