Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 DX10 na WXP?WTF!? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 22:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zobaczcie co w sieci znalazlem.
http://niteo.pl/downloads.php?cat_id=120&info=360

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 22:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

M$ raczej tego nie wydał.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 23:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Eeeee... Działa to w ogóle? o_O Bo aż mi się wierzyć nie chce ^_^

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 11:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeszcze tylko sprawdzę czy to działa. Zajmuje jakieś 60 MB.

EDIT:To DX9...

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 12:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MatiZ napisał:
Jeszcze tylko sprawdzę czy to działa. Zajmuje jakieś 60 MB.

EDIT:To DX9...


A może jest to Biblioteka DX 10 która została po prostu nazwana DX 9 w celu ominięcia zabezpieczeń Microshita? Ktoś musiałby po prostu odpalić jakąś grę posiadając kartę grafiki z DX 10 i zobaczyć czy może te efekty włączyć....

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 12:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ma ktoś z nas kartę z obsługą DX10? Mógłby ściągnąc by demo gry Lost Planet na DX10 i by zobaczył czy działa...

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 12:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MatiZ napisał:
A ma ktoś z nas kartę z obsługą DX10? Mógłby ściągnąc by demo gry Lost Planet na DX10 i by zobaczył czy działa...


Nie wiadomo czy nie będzie też innego zabezpieczenia w Demku, ze działa tylko pod Vistą... Mimo to trzeba wszystko sprawdzić...

(.qam bodajże ma GeForce'a 8600 i Xp'ka ^_^ )

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Towarzysz Lenek
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Laboratorium X-21

Steam ID: bazooka93 / Towarzysz_Jasiek (z OB)
Xfire: bazooka93
PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 18:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam kartę na DX10. I XP'ka. Tylko nie chcę kombinować, ja nie stalker.
Przy kupnie karty graficznej koleś ze sklepu mówił mi coś o tym, że robią DX10 na XP. Z tym, że facet trochę zakręcony był.

_________________
Image
♫ The man is back in town, so don't you mess around. ♫
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
DonZ
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Kraków

Steam ID: DonZ

PostWysłany: Sob Sie 04, 2007 21:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

testuj Uśmiechnięty ja słyszałem że wystarczy skopiować biblioteki DX10 i wszystko hula, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć Język

_________________
"A z tym pocałunkiem to będzemy musieli się jeszcze trochę wstrzymać" - powiedzial piękny książe złażac ze śpiącej królewny!
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 20:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja to i tak zainstastalowalem i hula bez problemu.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Zawas
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Lip 2007
Skąd: Kalaimdor



PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 16:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

może ktos ten pliczek wrzucić na rapidshare.com ??

_________________
Nowy serwis Image o World of Warcraft! - moja strona ;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
DonZ
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Kraków

Steam ID: DonZ

PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 17:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak hula to jest to jednak DX10?? aa chyba kupie sobie iMac'a bo mają obsługe DX10 Uśmiechnięty a gierki z windy trudno się nie odpala Język

_________________
"A z tym pocałunkiem to będzemy musieli się jeszcze trochę wstrzymać" - powiedzial piękny książe złażac ze śpiącej królewny!
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 12:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

DonZ napisał:
jak hula to jest to jednak DX10?? aa chyba kupie sobie iMac'a bo mają obsługe DX10 Uśmiechnięty a gierki z windy trudno się nie odpala Język


A czy przypadkiem nie trzeba przełączać się na tego Windowsa by se pograć? Najfajniej by było gdyby się dało grać z Mac OS X a nie za każdym razem do windowsa wchodzić ^_^

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
DonZ
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Kraków

Steam ID: DonZ

PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 13:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no ten programik pod OS X jest do emulowania okienek Windy, a co za tym idzie możliwość grania też jest Uśmiechnięty

_________________
"A z tym pocałunkiem to będzemy musieli się jeszcze trochę wstrzymać" - powiedzial piękny książe złażac ze śpiącej królewny!
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 13:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

DonZ napisał:
no ten programik pod OS X jest do emulowania okienek Windy, a co za tym idzie możliwość grania też jest Uśmiechnięty

Ale nadal nie będziesz mieć directx10 bez visty.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 13:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mala poprawka - Boot Camp to bootloader ladujacy Winde na maku - on nic nie emuluje po prostu ulatwia instalacje i odpalenie windy a biorac pod uwage ze najnowsze maki maja karty DX10 to mozna miec dx10 na Maku ale ja osobiscie plytki z win do maka nie wsadze Bardzo szczęśliwy

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)